Verighete aur alb VS verighete aur galben. Care sunt mai frumoase?

Voi ce ați prefera să purtați, verighete aur galben sau verighete aur alb? Există foarte mulți tineri care preferă să achiziționeze verighete aur alb și există, la fel de bine, tineri care vor să păstreze tradiția și să meargă pe varianta de verighete aur galben. Voi în care dintre cele două categorii vă aflați? Dezbatem cu această ocazie subiectul verighete aur alb și verighete aur galben. Care sunt mai frumoase? Din perspectiva tinerilor, verighetele din aur alb sunt mult mai elegante, în timp ce din perspectiva celor trecuți de o anumită vârstă, cele mai frumoase sunt verighetele din aur galben. Nu vă mai întreb despre inel de logodnă. Bifăm doar partea de verighete aur, verighete diamant sau alte modele verighete.

De ce este considerat aurul alb ca fiind mult mai elegant? Ei bine, nu știu câți dintre voi cunosc acest lucru, dar aurul alb este un metal care se obține mult mai greu decât aurul galben. Ba mai mult, acesta s-a confruntat cu o raritate. De aici, dacă stăm să ne gândim, putem justifica și prețul ridicat al acestuia, preț care depășește cu mult valoarea aurului alb. Pe lângă eleganță, însă, aurul alb pare a fi mult mai simplu. Pare a aduce mai mult cu puritatea și este considerat a fi potrivit în special pentru prima nuntă. Puritatea este cea car definește nunta ca prin eveniment în viață. Astfel, dacă te căsătorești pentru prima data, specialiștii nu se vor da în lături din a vă recomanda verighetele din aur alb.

Rafinamentul este, de altfel, cel care stă la baza aurul alb. Cuplurile care aleg să poarte verighete aur alb sunt considerate a fi mult mai rafinate, mai atente și mai sofisticate. Chiar dacă acesta este asociat cu simplitatea și puritatea, în esență, aurul alb este cel care captează multe priviri. Comparativ cu aurul galben, aurul alb a început să se bucure de un succes demn de luat în calcul.

Aurului alb i se adaugă și aurul roz sau verighetele din diferite culori și nuanțe de aur. Cel mai simplist este aurul galben, pentru că acesta nu strălucește atât de mult precum o face aurul alb sau aurul roz. Fiind și mult mai ușor de obținut, aurul galben și toate bijuteriile din acesta, se va găsi mereu la un preț mult mai redus. În timp ce aurul alb este cel care dă mari bătăi de cap bugetului alocat verighetelor, aurul galben este chiar accesibil.

Nu știu pentru care dintre aceste variante alegeți voi să optați, important este să vă placă ceea ce achiziționați. Și dacă se poate, luați în considerare și ceea ce spun specialiștii cu privire la buget. Nu depășiți prea mult bugetul pe care îl aveți alocat în această direcție.